shoppingdag utan dess like;)

jag har aldrig varit med om maken!! fragan ar om jag betalat pa tok for mycket, eller for tok for lite.. jag e ingen markesfreak..eller nan som gillar att ga runt som en levande skyltdocka, men i princip, du kunde fa vilka priser du ville:O jag skamtar inte. 150 kr for en peakjacka..100 kr for ett pan konverse, 150 kr for ett par replayjeans.. asso det ar omojligt akta vara, men om jag skulle kopt en omarkes vara pa ex. kappal, hade jag iaf fatt betala mer.
jag handlade en hel del, massa skor, pressenter, lite klader.. det va bara saga ett pris, o gick kineserna inte med pa det, da vande man pa klacken...so kom de springades efter, sa antagligen betalade vi inte for lite, jag menar sa dumma kan de ju inte vara..eller:/

imorn kommer jag hem! det ska bli sa skont, jag hoppas att Gunillas fullproppade vaska ocksa kommer fram!! med alla saker:) det ska bli kul!

snart blir det nan middag + att jag e jatte godissugen, det har jag varit sen vi kom ner.

nasta gang, da kommer jag kunna skriva med aao;)

KINA

bara en halsning fran Kina. dar jag fortillfallet rakar befinna mig pa ISC konfersesen for unga ledare:) sa coolt:D
angaende mina kanslor.. I'm back on track... o det kanns sa himla bra:) det roliga ar bara att man inser att vissa saker aldrig forandras nar man hittar dem igen..

du<3 samma som forut. jag alskar hur du ser pa mig! det ar det som ar sa fint med dig, for med dig behaver jag bara vara jag, inget konstigt med det. I love it! du ser pa mig som den jag ar o det racker for dig.. :) jag hade saknat det.

KINADRDOMMAR..
och drommar om dig..

(gud vad kaksugen jag blev, pa drommar;)

det blir aldrig vad man tänkt sig!

visst är det en film som heter så? jag har nog inte sett den, men det måste jag från och med idag göra..


det är tårar, skratt, leenden, gamla minnen som kommer upp! allt kommer tillbaka å det känns så himla bra..men jag måste ta det lugnt. för jag ska klara det den här gången, men hjärtat i behåll!


trasig..?

ibland undrar jag om människor går att limma ihop..
den här veckan skulle jag iaf behövt lite karlssonsklister..började med en kväll på akuten i måndags, magen strejkade..men de hittade inget fel, sen i torsdagskväll höll jag på å få ett finger mindre..dumma kniv som inte fattade att jag skulle dela avokadon istället för fingret..

sen känner jag mig splittrad inombords..som ett kristallglas någon tappat i marken..

it takes no time to fall in love, but i take you years to know what love is!

jag vet inte om jag är ledsen eller glad över det som hänt. kanske ska man vara glad åt det lilla, men förhoppningar ... när ska jag våga tro på dem, när ska jag kunna lita på mitt hjärta igen? som du bad mig att göra!

image5

blåklocka i oktober..den hoppas!


RSS 2.0