bara för att..

varför känns det bättre när jag skrivit en stund? jag vet ju egentligen inte vilka som läser, om någon läser över huvudtaget.. men ändå känns det bättre efter att jag skrivit. jag skulle kunna fylla en hel bok med bara idag, med alla mina tankar och funderingar, jag skulle kunna prata om det i 13 timmar och 40 minuter, ungefär så länge som jag varit vaken.. kanske skulle det ta ännu längre tid. men vem skulle orka höra på det?

jag har massor att plugga, men kan inte konsentrera mig, jag bara tänker på kärlek. på hur mycket jag saknar den, man bli så bortskämd när man tar saker förgivet, så jag ska nog sluta med det.. jag ska sluta räkna med folk och tro gott om alla. kanske är det så attt den dyker upp när man som minst anar det, när man inte letar efter den, då faller allt på plats.

ibland känner jag att jag sitter här förmycket, jag försöker ju verkligen plugga. men det går inte, det är så mycket i mitt huvud. det är 17 år av uppleverlser, vissa som jag inte kan komma över.. sånna som jag tänker på, som hindrar mig! det är som H sa, "du tänker för mycket!"men jag kan inte sluta tänka, det går inte.

nu ringde det på hemtelefonen, inte till mig. det ringer aldrig nån till mig helt spontant:/ fast jag ringer sällan till nån, jag heller. önskar att jag kunde göra det, men vadå, vem har jag att ringa?

så nu när jag skrivit en stund känns det lättare..
jag måste väl plugga helt enkelt. det är bara accepter att man måste det. jag gillar att plugga, för jag gillar att få bra betyg, men just nu känns det inge roligt.. :/

vad hände med mig?

julkänslor:)

jag har julkänslor och det är alldeles underbart!

massa julpynt i alla affärer, tomtar, glitter julpresentpapper om man köper paket. julmusik på datorn och glögg i magen:) det kan verkligen inte bli bättre!
ikväll blir det dessutom öva med kören och alla andra körer inför andventskonserten på söndag!  dessutom, det är faktiskt lite snö ute.

.. all I want for christmas is love ..

nu ska jag byta om till nå myskläder:)


24 november!

okej, det är en månad till jul, vilket betyder att jag snart får börja lyssna på julmusik, julpynta och sätta tomteluva på min stora natte i min gamla gungstol, hur bra känns inte det?

Hilmas dag idag:) Grattis syster<3


eftermiddagen blev hemma hos tove:) riktigt trevligt, med tacos, sällskapsspel och fika.
(min mage hatade det)
vilket gör mig såå frustrerad, kan jag inte få äta en tortilja, sitta å plocka lite grönsaker och äta en bulle utan att den ska göra JÄTTEONT?? :'( kommer att få börja leva på fil å flingor, vilket är det enda jag inte får ont av:( hatar magen!!

nu ska jag plugga.. jag börjar behöva jullov:/ är trött i kroppen, gör ju något hela tiden. kanske är det bra.. jag behöver bara tänka när jag inte gör något, typ på kvällen.

när jag sätter mig med alla böcker, då dyker känsla upp. var är du? för det första vet jag inte vem du är, men jag vet att jag saknar dig. känslan.. var är känslan? den är försvunnen.

det snöade!

idag efter skolan hade jag värsta planer på att ta ut goliat på en långsväng, slutade tidigt så allt va perfekt. förutom att det började snöa.. de vräkte ner, så mamma skjussade ut mig, jag sista biten, var lagon blöt när jag kom fram, fixade maten, vattnet å grejade lite. (det var redan mockat) sen hämtade jag en något blöt goliat i hagen, han kom å mötte mig:D

men jag hade bestämt mig, jag skulle rida!! så borstade av honom.. han såg vattenkammade ut, jag la på en yllefilt, ville inte blir blöt i baken, sen satte jag på alla rexlexer jag äger och har, vi såg ut som byggarbetare för NCC;) men ut kom vi, i snöovädret. goliat traskade på och jag tyckte det va skönt att komma ut, vi var ute i cirka en timme å sen slutade det snö när vi kom tillbaka, som två halvfrusna reflexsnögubbar... sen gick jag hem:)

nu väntar jag och hilma på pappa, han skulle handla middag. vi valde hemma hamburgare:)

HILMAS FÖDELSEDAG IMORGON!!

det blir plugg ikväl, sen hämta julia efter festen:) då får jag gå ännu mer..


snart advent!!


Ceciliadagen

idag är det min namnsdag, den 22 november:)

två dagar till Hilma fyller år
 
en vecka till advent.

två veckor till lucia

en månad och 2 dagar till julafton!

DET ÄR UNDEBART


jag tänker ganska mycket.. ibland för mycket, som H påstod, han hade nog rätt. det är tydligt att andra ibland känner en bättre än vad man själv gör.. lite skrämmande, men ändå tryggt. jag kan ju alltid vända mig till någon då.
just nu försöker jag få ordning på mitt liv, det är så mycket med allt och jag vill verkligen hinna med det också. men vill man så går det. 

var hos goliat idag:) undebara häst, fast idag tyckte han tydligen att han behövde en lerinpackning, ska väl kanske vara bra för pälsen..:O eller för at matte ska få något att göra.

nu ska jag plugga har ganska mycket i skolan, får sätta mig i helgen:/
men vad gör man inte för 3 bokstäver?

jag blir kär i änglar istället..

precis som Robbie Williams sjunger.. enkelt inte sant.
asså änglar finns ju alltid där.. jag har ju min ängel, den i converes och cheepmondag:)

och vissa av oss måste vara änglar utan vingar, det gäller bara att hitta rätt.
att hitta sin ängel.



jag en jättabra dag. (om man bortser från vissa detaljer)

vi ska bli SOMMARÖLÄNDNINGAR!!

fick tillbaka repotaget:)

var på asken, Julia hade portfoliokväll

fick falafel till middag:D (nu finns det att köpa på kebabben)

och bestämde mig för att inte låta mig påverkas av negativa personer, varför ska jag bry mig.

dessutom, en lite enkel grej som en konversation på msn.. bäbisvän<3 :)



nu sitter jag med mina svenska ugglor, låter intressant:O eller inte? men vadå, jätte viktigt att veta vilka ugglor som konkurerar med varandra..
jag ska inte bli uggla när jag bli stor, det verkar väldigt rörigt.. som att veta när det är lämmel år och inte, när man ska äta grodor istället för möss, om man ska bo i ett hål eller i ett gammalt kråkbo, om man ska utomlands vinterhalvåret eller inte..
jösses!

konstigt :/

varför känner jag så här:O

det gör mig så frustrerad.. jag vill inte känna så, för jag känner mig inte så:/  det är jätte svårt att förklara, ååh, det gör mig ledsen..:'(

jag är lycklig, jag har världens bästa familj, en underbar häst å vänner... ändå är det något som gör ont, nått som gör att jag inte kan somna om kvällen, att jag inte kan le åt allt jag gjorde tidigare, något som gör att allt känns jobbigt..

till viss del är det situationen i skolan.. vad ska jag göra åt den?
till viss del har det med min dumma mage att göra.. vad är det för fel?
till viss del har det att göra med att jag saknar kärleken.. vad kan jag göra åt det?
 
Lyssnar du om jag berättar?
jag ska inte ta det här, jag bara undrar... mamma hade rätt, som vanligt:) jag gillar att hon känner mig så bra, men jag hatar att jag inte kan känna mig själv lika bra som hon..
image10

jag saknar något.. jag måste ha tabbat bort det..?
någon fann det åt mig, men nu är det borta igen.
kan du hjälpa mig att leta reda på det?
problemet är att jag inte vet hur det ser ut,
jag bara vet att jag förlorat det.
men när du hittar det, då lovar jag att jag känner igen det
och då ska jag visa min tacksamhet:)

Lördag:)

en vanlig lördag i mitten av VÄRLDENS tråkigaste månad!
N O V E M B E R

det hände ingenting, någonstans.. varken utanför eller inuti mitt hjärta..
därför ska jag gå ut och gå. jag ska gå långt, så jag hinner tänka, sen ska jag plugga, bara för att göra den här lördagen ännu roligare;) jag har insett att det är kul att plugga, jag menar hur Roligt är det inte att få bra betyg?
det finns liksom inget bättre än när läraren säger eller att man kikar längst bak på en uppsats å så.. MVG.
sen lever man på det länge! å då inser man att det var värt de där kvällarna till midnatt..

ikväll ska jag ut till hästarna:) dit längtar jag.

Goliat<3

GOLIAT

så idag när jag som vanligt loggade in på min bilddagbok hade jag fått en kommentar, till den här bilden.

image9

"du har ju redan den bästa killen man kan ha :P"

ja, det har jag ju!! den absolut bästa man kan ha:) ingen har så fina öron och då menar jag, både att de är otroligt söta och att de lyssnar jättebra!
synd bara att jag inte kan ta med han på bio, på pizzeria, att han inte kan ligga i min säng och liknade grejer man vill göra med sin pojkvän..
 men han är svår konkurerad, jag lovar;)

hur som helst, han är verkligen det bästa jag har, strunt samma om han böjer på nacken och travar öppnor och slutor, ingen finns så mycket för mig som Goliat! Vad vore jag utan han? Han är min bästis:)

ÄLSKAR DIG! du är kärlek på riktigt. Jag stör mig aldrig på dig, jag blir inte irriterad på dig och du är lugnt snyggast i hela världen, för att inte tala om ditt guldhjärta<3

saknar

jag saknar..

jag saknar någon som smeker mig i håret, rör vid min kind och kittlar mig på ryggen.
jag saknar någon som håller mig i handen, kramar mig och håller om mig.
jag saknar någon som skickar sms, som kysser mina läppar och värmer mig när jag fryser.
jag saknar någon som säger att jag är söt, viskar att jag är undebar och skriker att den älskar mig.

jag saknar någon som jag får visa hur mycket kärlek som helst!
någon som vill bli älskar för vad och vem den är.
någon som jag får krypa tätt intill och visa hur viktigt förälskels är.




snö!!

idag är det vinder!!

jag red i skogen idag, vi blev snögubbar.  jag och goliat:D

ska plugga idag, det blir religion.. (Hoppas gud kan hjälpa mig;) )

saknar kärleken, men jag tänker vänta .. vänta tills, ja, så länge jag behöver!

<3 snö <3 goliat

image8


Kina tankar..

tänkte bara skriva några rade, väl hemma i sverige om min Kina trip:)
Kina är speciellt, kulturen, maten, skolsystemet.. de skiljer sig från sverige och jag fick bara ett smakprov på hela kina under de 7 dagar jag var där. Vi var ju mest på Beijing 101, skolan, hotellet och hade två turist dagar, svårt att säga hur ett land är då. men jag hade det toppen. dock har jag insett att amerika inte inspererar mig. jag va ju lite anti usa redan innan och konferensen va väldigt amerekansk..det blev så mycket av allting å inget tänka själv.. typ som en bigMc med extra pommesfrites;)

Men kineserna var undebara:D genom snälla och urmysiga<3 det var dem jag umgick mest med. så häftigt.

jag har bestigit muren, gått på himmelskafridenstorg och spatserat igenom den förbjudna staden:P dessutom hann vi med en shoppingdag, då var det bara att pruta, å jag måste säga att jag tycker att jag var riktigt bra på det:) min peakjacka för 150kr å mina replay jeans för lika mycket, riktigt bra gjort:D

jag vill tillbaka, men som turist med dem som funkar som jag. så att jag kan få strosa runt i min egen takt, ingen blir stressad, eller irriterad för att jag vill klämma på samma sak 4 gånger innan jag bestämmer mig. så att jag kan få tilla i varuhustet på fiskarna i akvariet en kvart, bara för att det e så olika hemma. jag menar hur många gånger kommer man till kina? det hade varit kul om mamma hade följt med, vi funkar likadant i affärer å när det gäller att handla kulturellagrejer!

image6

jag vill inte!

lov:O knappast... jag hatar att sitta å trycka in saker i skallen, speciellt då det är för att man försökt göra något bra:/ försökt påverka å säga sin åsikt, vad är tacken..sitta hela lovet å rå plugga. kunde vi inte få lite exta tid..jag menar vi har ju varit som i skolan mellan 7-19 fyra dagar. hur mycket ska man orka?

jag vill inte! jag vet inte vad jag känner..det går för fort allting. nu kommer jag själv i skymundan igen. jag som lovade H att inte göra det, för att jag skulle må bra. <3 jag mådde bra då.  åååååå:(

RSS 2.0